Новости: Интернет

Вчера, 10:45

В "Резерв+" планують додати функцію електронних направлень на ВЛК

Також Представники ТЦК дозволили вручати повістки цілодобово, - постанова Кабміну.
Позавчера, 12:05

Дропшипінг для новачків. З чого почати?

Сучасний світ стрімко розвивається і разом з цим змінюються і звички споживачів. Шопінг стає все більш орієнтованим на інтернет-магазини.
Позавчера, 11:45

В приложении "Резерв+" обновили свои данные 260 тыс. военнообязанных

"Это в 80 раз больше чем в ЦНАПах. Окончательной статистики по ТЦК пока нет, ведь информация постоянно обновляется", — рассказал Дмитрий Лазуткин.
Позавчера, 10:45

Київстар забезпечив Домашній Інтернет джерелами безперебійного живлення

Київстар заздалегідь забезпечив Домашній Інтернет обладнанням для безперебійної роботи, щоб абоненти мали доступ до мережі навіть за умови відсутності електропостачання.
Позавчера, 9:15

Минобороны запустило приложение Резерв+ для обновления данных военнообязанных

Приложение будет доступно для загрузки на смартфонах через App Store и Google Play Market с 18 мая. При обновлении данных направление на ВЛК выдаваться не будет.
17 мая, 11:15

Сервіс доставки їжі Bolt Food з’явився в Івано-Франківську

Відтепер жителі Івано-Франківська зможуть замовляти смачну ресторанну їжу через додаток Bolt Food. На користувачів чекають приємні знижки до -30 % на меню (для перших трьох замовлень) ...
17 мая, 10:45

Електросамокати Bolt знову в Одесі

Жителі та гості Одеси зможуть знову користуватися зручним і доступним видом транспорту для швидкого пересування вулицями міста, орендуючи електросамокати за допомогою сервісу Bolt.
16 мая, 9:45

Всі фільми саги про Джеймса Бонда тепер на Київстар ТБ

Платформа кіно та телебачення Київстар ТБ вперше серед ОТТ-сервісів України зібрала всю серію фільмів про Джеймса Бонда в українській озвучці.
13 мая, 12:45

lifecell запустив освітню платформу для саморозвитку

lifecell розширив портфоліо цифрових послуг для абонентів і запустив освітню платформу для саморозвитку з курсами, вебінарами й ексклюзивними скрайбами.
10 мая, 17:05

Що таке браузер антидетект?

Антидетект-браузер, також відомий як мультиаккаунтинг браузер, - це спеціальний веб-браузер, призначений для приховування вашого цифрового відбитка.
← предыдущая   следующая →
1 2 3 4 5 6 7 8 9